Veerkracht voor uw Onderneming

Veerkracht voor uw Onderneming

De kracht van alle verschillen samen!
 
IMG_7499.jpeg

Veerkracht voor uw Onderneming.

Dit is de website van: Veerkracht voor uw Onderneming.

De doelstelling van Veerkracht voor uw Onderneming is om de potentie en de veerkracht van uw onderneming te vergroten door de balans te (her)vinden tussen de verschillende kwaliteiten en belangen van de werkgever, werknemers én de visie en doelstelling van uw organisatie.
Dit wordt bereikt door, op diverse manieren, het bewustzijn te vergroten waardoor u het beste voor uw onderneming en uw eventuele werknemers kunt bereiken.

Veerkracht voor uw Onderneming kijkt desgewenst of uw bedrijfsdoelstelling nog steeds in harmonie is met uw eigen belangen, naar de bedrijfscultuur en de onderlinge verhoudingen, en ook naar de individuele medewerker.

Dit kan onder andere gebeuren middels groeps- en individuele trainingen.
Naast Disc en de Drijfveren-analyse kunt u ook terecht voor energetische coaching als individueel traject. Elly Bakhuis is ook Talentencoach van het Talentenspel van Willem Glaudemans. U kunt meer over al deze vormen van coaching lezen bij de individuele trajecten.

Als u wilt weten wat Veerkracht voor uw Onderneming voor uw organisatie kan betekenen kunt u contact opnemen met Elly Bakhuis, de eigenaar van dit bedrijf, op: 06-51111259

 

Hoe Veerkrachtig is uw Onderneming?

Veerkrachtig zijn betekent dat je je op een duurzame en flexibile manier kunt verhouden tot de omstandigheden waarin je verkeert.
Als je veerkracht hebt weet je het beste van elke situatie te maken.
Daarbij ben je je bewust van jouw eigen vermogen en houd je ook jouw doel voor ogen.

Het succes van een organisatie is afhankelijk van een goede bedrijfsvisie en het vermogen van haar medewerkers.
Organisaties moeten zich steeds sneller aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Dit vraagt van hun medewerkers veerkracht: zelfsturing, optimisme, aandacht en bewustzijn.
Dit zorgt voor duurzame inzetbaarheid en een gezonde organisatie.

 

De eindeloze kracht van Veerkracht

Als iemand in optimale omstandigheden verkeert dan zou je kunnen zeggen dat hij in 'the flow' is. Deze persoon lijkt meegenomen te worden door de positieve stroming en lijkt makkelijker zijn doelen te kunnen bereiken.

De kunst is echter om voor jezelf, los van de omstandigheden, te kunnen zorgen dat je in 'the flow' weet te blijven. Dán kom je in contact met de eindeloze kracht van Veerkracht. Je weet je dan op een positieve manier te verhouden tot de situatie waarin je verkeert en je bent in staat om er steeds weer het beste van te maken.

Hiervoor is nodig dat je een goed inzicht hebt in jouw eigen functioneren, jouw kwalteiten, jouw belangen, beperkingen, idealen en grenzen.

Veerkracht voor uw Onderneming kan hier een zeer constructieve bijdrage aan leveren door groepstrainingen en ook door indivuduele trajecten.