Veerkracht voor uw Onderneming
 

Persoonlijke trajecten

Persoonlijke trajecten Disc.

Het kan heel zinvol zijn om een persoonlijke Disc-analyse te laten uitvoeren voor jezelf. Dit kan vanuit de werkgever worden geïnitieerd maar dit kun je ook voor jezelf besluiten als je een verandering in jouw carriëre overweegt of je wilt jezelf, om bepaalde redenen of v.w.b. bepaalde aspecten, beter in beeld krijgen
De Disc-analyse geeft jou inzicht in jezelf op een zeer brede wijze. Jouw kwaliteiten worden zichtbaar, je krijgt inzicht in bepaalde struikelblokken, ergernissen, maar ook behoeftes qua uitdaging of fijne werkomgeving.

Zowel op zakelijk- als op privégebied zal een Disc-analyse veel inzicht geven. Je ontvangt jouw eigen persoonlijke rapport.

Na het maken van de analyse vindt een nabespreking plaats waarin de uitkomst verduidelijkt wordt en waarin je allerhande vragen kunt stellen. De nabespreking duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Indien gewenst kan er vervolgcoaching plaats vinden. Dit betreft dan ook sessies van 1 tot 1,5 uur.

Kosten van de persoonlijke Disc-analyse inclusief de nabespreking: € 275,00 excl BTW.
Kosten voor het maken van een Disc-analyse exclusief de nabespreking: € 100,00 excl BTW.

 

Persoonlijk traject energetische coaching

Veerkracht voor uw onderneming kan ook een ander persoonlijk traject aanbieden. Dit gaat dan om energetische coaching waarbij het onderbewuste van de cliënt een belangrijke rol speelt.

Het onderbewuste, waar onze wijsheid mee verbonden is, speelt een grote rol in ons bewuste leven maar we zijn er vaak niet zo goed mee in contact. Doordat ik communiceer met de energie kan het onderbewuste verteld worden aan de cliënt waardoor het in het bewustzijn komt en dan kunnen daar vervolgens helpende acties uit voort komen.

Wilt u meer weten over deze vorm van coaching dan verwijs ik u graag door naar mijn andere website. De website van Veerkracht! Veerkrachtindepraktijk

 

 

Het Talentenspel

Het Talentenspel 
van Willem Glaudemans is een prachtige manier om ten diepste in contact te komen met jezelf. Om jouw leven weer richting te kunnen geven of een andere richting. Juist omdat je nu weet wat jouw diepste motivatie is.
Dit spel is geschikt voor iedereen die een beter inzicht in zichzelf wil krijgen.


“In je levensmissie heb je maar één werkgever, dat is je ziel” - Willem Glaudemans

Het Talentenspel is een prachtige manier om jezelf vanuit een heel ander perspectief te zien. Namelijk vanuit jouw talenten en wat ze voor jou doen, kunnen doen en wat ze van jou nodig hebben. Functioneren alle talenten wel naar behoren? Ga je wel zo voorwaarts als je graag zou willen? 
Heb je enig idee waar de schoen wringt? 

Door het contact met jouw talenten wordt er ineens heel veel duidelijk! Welk talent werkt te hard of wellicht komt een talent niet uit de verf of wist je misschien niet dat het een talent van jou was?
Door het spelen van het talentenspel kun je ervaren hoe het zit en wat jouw situatie van jou nodig heeft.


Wat doet het Talentenspel voor je?

Het Talentenspel helpt je om jouw talenten te ontdekken, beter te leren kennen en te zien hoe ze optimaal kunnen samenwerken. 
Middels het werken met de 2 spelborden krijgt je steeds beter in kaart hoe jij innerlijk functioneert. Iedereen hier op aarde heeft een missie en heeft ook de talenten gekregen om die te vervullen.
Tijdens het spelen van het spel wordt het duidelijk wat jouw talenten zijn en ga je ontdekken hoe je jouw missie kunt vormgeven.

Het Talentenspel werkt op een onbewuste laag. 
Je dagelijkse denken wordt even wat stil gelegd en je onderbewuste krijgt de kans zich vooral via beelden en gevoelens aan jou te presenteren.

Hierdoor kan duidelijk worden wat eerst onduidelijk was.

Je krijgt in de volle breedte zicht op de manier waarop jij richting kunt geven aan jouw leven.

Hoe werkt het Talentenspel?

Je werkt in het Talentenspel met kaartjes waarop de talenten staan beschreven als Archetypen.
Je kunt deze zien als de bouwstenen van ons onderbewuste.
Het zijn universele oerbeelden die in iedereen aanwezig zijn. Je komt ze o.a. tegen in sprookjes, dromen, legendes en verhalen.

De Archetypen staan in verbinding met het collectieve onderbewustzijn. 
Hierdoor spreek je echt een andere laag aan wanneer je, tijdens het spelen van dit spel, in contact treedt met jouw talenten.
Dat zorgt ervoor dat het spel op een dieper niveau inwerkt, en dat inzichten en transformaties blijvend zijn.

Als Talentencoach kan ik je begeleiden met dit spel.
Het werken met dit spel beslaat zo’n 4 tot 6 sessies van ieder ongeveer 2 uur.

In de eerste sessies ben je bezig met het uitzoeken van jouw talenten en treed je, middels imaginatie, 
met de talenten in contact. 

Tijdens de laatste sessie(s) ben je bezig met het neerleggen van jouw talenten in de levensboom waardoor jouw innerlijk functioneren duidelijk wordt.
Van hieruit kun je ook jouw levensmissie en concrete doelstellingen formuleren.